Viinakeittokirja saateltu matkaan!

Eilen oli Helsingissä ravintola Vespassa Viinakeittokirjan julkkarit. Samalla reissulla piipahdimme Pulkkisen Jonnan kanssa myös muutamissa medioissa kertoilemassa kirjasta....ensikertalaista tietysti jännittivät eniten suorat lähetykset kuten Radio Rockissa vierailu ja Yle 1 Aamutelevisio. Onneksi Jonna on jo vanha konkari ja hoiti homman kotiin hienosti!

Tämä kirja-projekti on ollut upea kokemus ja matkan varrella on mukaan mahtunut paljon ihmisiä, joille olen kiitollinen tuesta, avusta ja tsemppauksesta. Kaikkia en tässä rupea luettelemaan, osa löytyy kirjan takasivulta ja tietysti ilman Atenan hienoa kustannustiimiä koko kirja olisi jäänyt vain haaveeksi. Isoin kiitos lähtee tietysti Jonnalle....ilman hänen visiota ja "pakkomiellettään" viinaan ei kirja olisi saanut alkuaan ja Jonnan uskomaton päättäväisyys on kantanut projektia eteenpäin, huonoinakin päivinä.

Käykääpä kurkkaamassa löytäisikö kirja tiensä teidänkin kokkailu-inspiraatioksi ja mieluusti kuulemme palautetta kirjasta ja reseptien testailusta!


© 2015 Merja H. Ruotsalainen